Dok je Pavkov rešetao Liverpul, Anrijev Monako potonuo još dublje (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2018, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok je Pavkov rešetao Liverpul, Anrijev Monako potonuo još dublje (video)

Monako je u velikoj krizi.

Katastrofalno su fudbaleri Monaka počeli sezonu, ceh je platio dugogodišnji trener Leonardo Žardim, ali ni njegov naslednik ne uspeva da trgne "Kneževe".

Tijeri Anri je na četiri meča upisao dva remija i dva poraza, a sada je jasno da mu preti i treći poraz na klupi aktuelnog viceprvaka Francuske, kako Klub Briž vodi sa 3:0 na stadionu "Luj drugi".

Igrao se 12. minut kada je Vanaken doneo prednost gostima iz Belgije, na asistenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ritsa.

Samo pet minuta kasnije, penal za Briž, Vanaken preuzima odgovornost i povećava prednost na 2:0.

Već u 24. minutu, novi gol za goste, ovoga puta je strelac bio Vesli.

Monako ima samo jedan bod u grupi A, kako stoje stvari na tom bodovnom saldu će ostati i nakon četvrtog kola, pa bi već večeras mogli da se oproste od plasmana u nokaut fazu Lige šampiona.

I dok Monako tone, Crvena zvezda briljira protiv aktuelnog vicešampiona Evrope na stadionu "Rajko Mitić", više u nastavku.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LŠ (grupa A): "Kneževi" ne vide kraj krize, dominacija Briža u Monaku

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2018

Fudbaleri Monaka doživeli su novi poraz...Tijeri Anri još ne zna za trijumf na klupi Monaka, nakon dva remija i dva poraza, doživeo je i treći, ovoga puta njegovi puleni ubedljivo su poraženi od Briža sa čak 0:4 (0:3)...Sve je bilo jasno na stadionu "Luj drugi" već nakon 45 minuta igre, kada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.