Dok čekamo saopštenje: Pao sajt KSS

Izvor: B92, 14.Jul.2016, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok čekamo saopštenje: "Pao" sajt KSS

Zvanični sajt Košarkaškog saveza Srbije (KSS) nije u funkciji i istom trenutno nije moguće pristupiti.

Još nije poznato šta je razlog "pada" sajta KSS u danu u kojem se očekuje saopštenje selektora Aleksandra Đorđevića povodom slučaja Bobana Marjanovića.

Đorđević je odbijao da konkretno govori o ovom pitanju tokom kvalifikacinog turnira, ali je za "Politiku" izjavio da će se u oglasiti saoštenjem na zvaničnom sajtu Košarkaškog saveza Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Čitav problem oko igranja novog centra Detroit Pistonsa nastao je dan pre okupljanja nacionalnog tima, kada su Marjanović i Nikola Milutinov otkazali selektoru, ali se centar Olimpijakosa, za razliku od Bobija, pojavio na okupljanju.

Sale je ostao pri odluci da 221 centimetar visokog centra ne pozove na pripreme na Kopaonik, a u međuvremenu se oglasio i Marjanović koji je pomalo bespotrebno istakao da su sada "otklonjene sve prepreke" za njegovo učešće u nacionalnom timu.

On se prilikom potpisivanja trogodišnjeg ugovora sa Detroit Pistonsima, vrednog 21 milion dolara, odgovarajući na pitanja lokalnih medija dotakao i mogućeg nastupa na OI, rekavši da bi voleo da ide, ali da će poštovati odluku selektora.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.