Izvor: Sportal.rs, 02.Maj.2024, 10:36

Dok čekamo finale Lige Evrope u Beogradu: Evo gde možete da gledate uživo TV prenos polufinala Roma - Leverkuzen, Marselj - Atalanta

Videli smo šta je bilo u prvim mečevima polufinala Lige šampiona, a šta će biti večeras u istoj fazi Lige Evrope - videćemo i to! Roma - Bajer Leverkuzen i Olimpik Marselj - Atalanta parovi su završnice drugog po redu evropskog klupskog takmičenja. Oba meča na programu su od 21 čas.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fjorentina juri novo finale: Evo gde možete da gledate uživo TV prenos polufinala Lige konferencije

Izvor: Sportal.rs, 02.Maj.2024

Engleska, Grčka, Italija i Belgija imaće po jednog predstavnika u polufinalu Lige konferencija. Večeras su na programu prvi mečevi: Aston Vila - Olimpijakos i Fjorentina - Klub Briž, a revanš utakmice igraće se narednog četvrtka.

Nastavak na Sportal.rs...

PSŽ i Marselj neće igrati ovog vikenda, evo i zašto: Ovo su parovi 32. kola Lige 1

Izvor: Sportal.rs, 03.Maj.2024, 10:23

PSŽ je šampion Francuske, možda i Evrope - videćemo. A ko će još u Ligu šampiona iz Lige 1 naredne sezone - odluka će pasti u preostala tri kola, a za visok plasman bore se Monako, Brest, Lil i Nica. A gde su giganti Marselj i Lion?!

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.