Dok čekamo Obradovićevu promociju, Zvezda potpisala i Gagića!

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020, 14:01

Dok čekamo Obradovićevu promociju, Zvezda potpisala i Gagića!

nastavak započetog posla.

Uprava Crvene zvezde veoma je aktivna ovih dana po pitanju formiranja ekipe za narednu sezonu, ali ne samo u seniorskoj konkurenciji.

Centralni događaj se tek očekuje - zvanična promocija novog trenera Saše Obradovića, a za to vreme crveno-beli su angažovali nekolicinu mladih košarkaša od kojih se u narednim godinama mnogo očekuje.

Nedugo posle angažovanja Vudragovića, Topića i povratka Nikole Popovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zvezda je danas potpisala višegodišnji stipendijski ugovor i sa talentovanim bekom Lazarom Gagićem, saopšteno je na zvaničnom klupskom sajtu.

Ovaj momak iz Sombora ima 15 godina, visok je 197 cm i važi za jednog od najtalentovanijih igrača na pozicijama 2 i 3 u svom uzrastu.

''Očekivanja su srazmerna onome kako budem radio i kako se budem zalagao. Znači sve je na meni, mora puno da se radi i trenira, jer svi mi imamo želju jednog dana da dođemo do prvog tima Crvene zvezde to je svima cilj.







Bez obzira što nisam iz Beograda, pratio sam Crvenu zvezdu dolazio sam i na utakmice koliko sam mogao, svaka utakmica bila je svojevrsni doživljao za mene. Idemo korak po korak došao sam u veliki klub'', izjavio je Gagić prilikom potpisivanja ugovora.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.