Dok Mitrović slavi, Ronaldo traži da se gol PONIŠTI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 00:27

Dok Mitrović slavi, Ronaldo traži da se gol PONIŠTI (VIDEO)

Ovakav poraz je sigurno teško podneo...

Saudijski Al Hilal je u velikom derbiju saudijske Premijer lige večeras na svom terenu savladao Ronaldov Al Hilal sa 3:0, a sve golove postigli su srpski reprezentativci - Sergej Milinković-Savić i dva puta Aleksandar Mitrović.

Posebno zanimljiva situacija se dogodila kod drugog Al Hilalovog gola, odnosno Mitrovićevog prvog.

Postigao ga je posle kornera sa leve strane, u svom stilu, udarcem glavom, a dok je srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napadač slavio sa saigračima gol kojim je praktično rešen ovaj meč, Kristijano Ronaldo sa tim nije mogao da se pomiri, pa je od sudije tražio da se taj pogodak poništi.

Portugalac je smatrao da je bio odgurnut od strane Mitrovića, to je pokušavao da objasni arbitru, ali on nije uvažio njegove primedbe.

Tu situaciju možete da pogledate u priloženom snimku.

⚽︎ GOL de MITROVIC 🔥 El serbio sentencia el partido y aleja a CR7 del título #SPLenFOX pic.twitter.com/Amjttz81zQ

— FOX Deportes (@FOXDeportes) December 1, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.