Dok Luka teroriše golmane u Nemačkoj, Sofija u NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU dominira na Instagramu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 21:43

Dok Luka teroriše golmane u Nemačkoj, Sofija u NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU dominira na Instagramu (FOTO)

Provokativnije od ovoga teško da može.

Ako se poslednjih meseci o nekom igraču licitiralo gde će nastaviti karijeru, onda je to svakako Luka Jović. Konačno je i ta priča dobila srećan kraj, a Luki nije trebalo dugo po dolasku u Ajntraht da pokaže celom svetu da nije zaboravio da igra fudbal i daje golove.

Malo-pomalo, Mančester Siti se „uvukao“ u vrh Premijer lige, i sada je glavni kandidat za titulu, zbog očajnih rezultata Liverpula. Građani večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (21.15) gostuju VBA, i veliki su favoriti – dvojka je 1,26, a kombinazzija 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA – Mančester Siti.

Pozajmljeni igrač Real je već na prvim povratničkim nastupima pokazao da je napravio pravi korak kada je odlučio da se vrati u Nemačku.

Dok Luka teroriše protivničke golmane i celom svetu dokazuje koliko zaista vredi, njegova Sofija zadaje muke pratiocima na Instagramu.

Naime, atraktivna manekenka gotovo svakodnevno sa armijom koja je prati podeli po koju fotku i ruku na srce teško je reći na kojoj izgleda bolje.

Sada je pratioce obradovala fotkom u nikad izazovnijem izdanju. Reklo bi se da je majčinstvo dalo samo neki poseban pečat njenoj lepoti, a savršena linija nikako nije sve dok da je nedavno na svet donela sina Alekseja.

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.