Dogovorili se Siti i Bajern, Sane se vraća u Nemačku

Izvor: RTS, 01.Jul.2020, 08:51

Dogovorili se Siti i Bajern, Sane se vraća u Nemačku

Fudbaler Mančester Sitija Liroj Sane definitvno će karijeru nastaviti u Bajernu iz Minhena.
Sane će potpisati ugovor na pet godina . "Bild" je preneo da će Siti dobiti odmah 49 miliona, te još 11 na ime bonusa.

Reprezentativac Nemačke bio je blizu prelaska u redove Bavaraca i prošlog leta, ali se u finišu prelaznog roka teško povredio. Nemački šampion je tada bio spreman da plati više od 100 miliona evra za Sanea.
Liroj Sane je došao u Mančester siti 2016. iz Šalkea sa ugovorom od 52 miliona evra, a veći deo ove sezone je propustio zbog povrede.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan nudi 30 miliona da zadrži Rebića

Izvor: B92, 01.Jul.2020

Hrvatski fudbaler Ante Rebić je hit u Italiji...Sjajnom formom, ovekovečenom golom u pobedi nad Romom, stigao je do statusa trenutno najboljeg igrača Milana...Kako je Milan prošlog leta uspeo da dogovori dvogodišnju pozajmicu iz Ajntraht Frankfurta, sa San Sira već razmišljaju kako da Rebića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.