Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 17:31

Dogovoreno: Zvezda pustila Stanojeva u TSC, stavila i povratnu klauzulu

Mladi krilni fudbaler potpisao na tri godine, crveno-beli i klub iz Bačke Topole dele obeštećenje od naredne prodaje

Definitivno je poznato u kom klubu će nastaviti karijeru Jug Stanojev. Veliko interesovanje vladalo je iz Sarajeva, ali je Zvezin đak i doskorašnji član Grafičara, potpisao trogodišnji ugovor sa TSC-om Bačke Topole, saznaje MOZZART Sport.

Krilni fudbaler važio je za jednog od najtalentovanijih izdanaka čuvene „klase 1999“. Igrao je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u generaciji sa braćom Ilić, Aleksom Terzićem i Dejanom Joveljićem, ali nije uspeo da se izbori za adekvatnu minutažu. Momak koji je u Zvezdu došao iz Vojvodine – pre toga igrao u Hajduku iz Kule – bio je na nekoliko priprema sa prvim timom. Međutim, nije zadobio poverenje Vladana Milojevića i Dejana Stankovića.

I pored toga bio je u poslednje dve sezone jedan od najboljih igrača Grafičara. Kumovao je visokom plasmanu Lhubičastih u Prvoj ligi Srbije sa sedam golova i pet asistencija...

Dovoljno da prvičuče pažnju ljudi iz TSC-a, koji će moći da ga koriste i kao bonus igrača. I pored toga što je imao važeći ugovor sa Zvezdom do 2022. godine, Stanojev je maraku napustio bez obeštećenja.

Ali uz određene uslove. Crvena zvezda je dogovorila simboličnu povratnu klauzulu, u slučaju da se Stanojev igrama u Bačkoj Topli nametne kao ozbiljna opcija. Na ovakav korak odgovorni sa Marakane su se odlučili kako im se ne bi ponovio slučaj Srnić. Zvezda ga je pustila, a potom morala da plati Čukaričkom 350.000 evra.

Takođe, u slučaju da Stanojev iz TSC-a ode u inostranstvo Crvenoj zvezdi će pripasti polovina obeštećenja.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.