Dogovor postignut, promocija Mihajlovića 15. maja

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Maj.2012, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor postignut, promocija Mihajlovića 15. maja

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić i jedini kandidat za selektora Siniša Mihajlović posle sastanka na Terazijama izrazili su nadu da će nekadašnji reprezentativac 15. maja i zvanično postati selektor reprezentacije.

– Dat je nalog advokatima. Na njima je da pripreme papire i nadamo se da će Mihajlović 15. maja potpisati ugovor - rekao je Kabradžić novinarima.
Sa druge strane Mihajlović je rekao da „još ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nije gotovo, ali da su pregovori na dobrom putu”.
– Čekamo 15. maj, ostale su neke tehničke stvari, to je sad kod advokata - rekao je Mihajlović.
On je dodao da bez obzira na to što još nije zvanično postao selektor praktično već dva meseca radi taj posao.
– Pratim igrače tamo gde ima srpskih fudbalera, a i sa mnogima iz Srbije sam već razgovarao. Ako sve bude u redu i potpišemo ugovor, sešćemo i sve ću vam lepo objasniti na konferenciji za medije - istakao je Mihajlović.
Ukoliko dođe do dogovora Mihajlović bi debitovao 26. maja u prijateljskom meču sa svetskim i evropskim šampionima Špancima, a posle toga bi vodio ekipu u prijateljskim mečevima sa Francuzima i Šveđanima.
Srbija će u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu 2014. godine igrati u grupi sa Hrvatskom, Belgijom, Škotskom, Velsom i Makedonijom.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dogovor postignut, promocija Mihajlovića 15. maja

Izvor: Utakmica.rs, 07.Maj.2012

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić i jedini kandidat za selektora Siniša Mihajlović posle sastanka na Terazijama izrazili su nadu da će nekadašnji reprezentativac 15. maja i zvanično postati selektor reprezentacije. – Dat je...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Mihajlović selektor "orlova" od 15. maja

Izvor: BanjalukaLive.com, 07.Maj.2012

Siniša Mihajlović postigao je sporazum sa Fudbalskim savezom Srbije i postao je selektor srpske reprezentacije. Dogovor nije potpisan, ali je pao dogovor između Mihajlovića i predsjednika FSS Tomislava Karadžića. Ostalo je samo da advokati utanače detalje, a ugovor bi trebalo da se potpiše 15....

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Mihajlović praktički selektor!

Izvor: Kurir, 08.Maj.2012, 07:07

Novi trener fudbalske reprezentacije Srbije postigao dogovor sa FSS i biće zvanično promovisan 15. maja..Do potpisivanja ugovora koji će Sinišu Mihajlovića promovisati u petog selektora nacionalnog tima nezavisne države Srbije ostalo je da se reše sitni tehnički detalji. Na jučerašnjem sastanku...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.