Dogovor posle tajne posete: Liverpul se odlučio za Španca od 12.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 07.Apr.2016, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor posle tajne posete: Liverpul se odlučio za Španca od 12.000.000 evra

Crveni na pragu još jednog pojačanja

Liverpul je planski prespavao zimski prelazni rok u kojem je kaparisao Marka Grujića i Žoela Matipa, a nova pojačanja slede na kraju sezone. Klub sa Enfilda ozbiljno radi na dovođenju igrača za narednu sezonu, vode se pregovori oko Zjelinskog iz Empolija, Hektora iz Kelna, a na meti su Kostić iz Štutgarta i Iličić iz Fjorentine. Međutim, to nije kraj.

Slavni engelski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << klub je ozbiljno zagrizao i za španskog vezistu Injasija Kamača iz Malage. On je još u februaru posetio Liverpulov trening kamp u Melvudu. Prema informacijama ostrvskih medija, tada je postignut dogovor sa igračem, a sada ostaje da Liverpul nađe zajednički jezik sa Malagom.

„Nedavno me zvao Inter za Kamača i rekao sam im da moraju da plate 20.000.000 evra“, rekao je Malagin sportski direktor Mario Usiljos.

Međutim, španski vezista će koštati i manje... On ima otkupnu klauzulu koja iznosi nešto više od 12.000.000 evra i ako Liverpul plati tu sumu, Malaga će morati da pusti iskusnog vezistu na Ostrvo. Španski klub pokušava da nagovori Kamača da produži ugovor kako bi se poveća otkupna klauzula, ali je Španac dao reč Redsima i po svemu sudeći će biti pojačanje velikana sa Enfilda.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.