Dogovor blizu, Emre Džan se vraća u grad?!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor blizu, Emre Džan se vraća u grad?!

Ponovo na Merzisajdu?

Izgleda da je rešenje nađeno.

Naime, informacije iz italijanskih medija govore da je Juventus blizu da prihvati ponudu Evertona za Emre Džana. Anćeloti insistira da bivši igrač Liverpula bude pojačanje ove zime, spreman je da ponudu pozajmicu sa obaveznim otkupom od 35 miliona, a Nemac se izgleda slaže.

On ne dobija šansu, naime, uglavnom je osuđen na epizodne role i to će uticati na njegov status u reprezentaciji. On je navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbio Junajted zbog poštovanja prema navijačima Liverpula, ali i zbog toga što ga je Juventus nudio samo kao paket za Pola Pogbu.

Ali, kako se vratiti u grad?

Bez problema, jer rivalstvo Liverpula i Evertona nije tako veliko, niti je u pitanju problem pošto su Barmbi, Birdsli, Abel Ksavijer igrali za oba kluba, nije bilo nekih većih kontroverzi.

Džan želi da igra, to u Juventusu ne može, čak se priča da bi ga Sari koristio u rotaciji kao štopera posle povrede Demirala, videćemo šta će biti od svega, ali kako sada stvari stoje Nemca ćemo ponovo gledati u Merzisajdu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hoće li Juve odoleti? Za Džana kovertirano 35.000.000

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2020

Više nisu samo spekulacije i pozivanje na Karletove simpatije prema njemu - Emre Džan postao je ozbiljna meta Evrtona. To javlja nekoliko italijanskih i engleskih medija, navodeći čak da u Torinu svaki čas mogu da očekuju zvaničnu ponudu sa Gudisona. A ona, po svemu sudeći, neće biti mala, i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.