Dogovor! Simeone kupio Engleza i završio renoviranje odbrane!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor! Simeone kupio Engleza i završio renoviranje odbrane!

Veliko pojačanje stiže u Madrid, blizu i štoper Espanjola, ovako bi trebalo da izgleda poslednja linija "Jorgandžija".

Mediji u Engleskoj su preneli informaciju, fudbaler Totenhema je blizu prelaska u Atletiko.

Ekipa putuje u Singapur bez Kijerana Tripijea koji će biti prodat "Jorgandžijama".

Simeone je dobio bitku za momka koji je impresionirao na prošlom Mundijalu, Tripije će koštati oko 35 miliona evra, želeo ga je Napoli, ali on je odabrao Atletiko.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Englez će zauzeti mesto Huanfrana u postavi, tačnije on i Arijas će se boriti za poziciju desnog beka. To nije sve što se tiče Atletika, naime, informacije govore da je blizu i Mario Ermoso, nekadašnji igrač Reala koji je nastupao za Espanjol. Time bi praktično bila završena rekonstrukcija odbrane, otišli su Ernandez, Godin, Huanfran, Luis Felipe, stiglo Renan Lodi, Felipe iz Porta, uz Himeneza, Savića i Tripijea i Ermosa, Simeone bi kompletirao poslednju liniju.

Klub je doveo još našeg Šaponjića, kapitena Meksika Ereru i Ljorentea iz Reala, a cilja još jednog igrača komšija, Džejmsa Rodrigeza.

Naravno, klub je srušio rekord plativši klauzulu za Žoao Feliksa, a zatim je za istu sumu, 120 miliona, Grizman otišao u Barselonu.

Vratimo se Totenhemu, Orije se povredio na afričkom prvenstvu, pa sada Poketino ima Kalja Vokera-Petersa kao jedinu soluciju za mesto desnog beka na turneji po Aziji. Huan Fojt, Argentinac takođe može da igra desnog beka, "Pevci" su želeli Danija Alveša, ali je Brazilac bliži najvećem rivalu Arsenalu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novo pojačanje u Atletiku, Simeone kompletirao štoperski poker! Letnji šoping ide do 350.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2019

Troše Real i Barsa, ali troši i Atletiko! Madridski crveno-beli su već spržili skoro 200.000.000 evra, ali ne staju. Tek su na pola puta.. Sledeće pojačanje Jorgandžije će biti Mario Ermoso, štoper Espanjola. Španski mediji javaljaju da je dogovor sa Kataloncima postignut i da bi u narednim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.