Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2020, 21:00

Doerti treće pojačanje Totenhema, Orijeu otvoren put do Milana

Pevci uplaćuju Vulverhemptonu 16.500.000 evra za obeštećenje

Počeo je polako da sklapa slagalicu Žoze Murinjo u Totenhemu i slaže tim po svom viđenju i meri. Čeka ga veliki posao do kraja tog puta, ali pomalo u senci onoga što rade Čelsi i za šta se sprema Arsenal, Totenhem je dogovorio treće pojačanje za narednu sezonu – Meta Doertija.

Reprezentativac Republike Irske zauzeće svoju poziciju kraj desne aut-linije u takmičarskoj 2019/20, a Totenhem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će Vulvsima na ime obeštećenja uplatiti 16.500.000 evra. Dva kluba brzo su dogovorila visinu isplate pošto je Doerti prethodno sve sredio oko plate i trajanja ugovora.

Doerti je u prethodnoj sezoni prikupio neverovatnih 50 utakmica u svim takmičenjima, na šta je upisao sedam golova i pet asistencija. Bio je apsolutno neizostavan kod Nuna Espirito Santa, ali je izgleda ipak došlo vreme za promenu i novi korak u karijeri. Doerti je član Vulvsa već punih deset godina, kada je stigao iz Bohemijansa za samo 90.000 evra. Dva puta je odlazio na pozajmice, prvo u Hibernijan, potom u Beri, a od januara 2013. je redovan prvotimac Vukova, s kojima je prošao baš dugačak put do mesta među najboljima u Premijer ligi.

POGLEDAJTE SVE KVOTE ZA START PREMIJER LIGE

Doertijev transfer u Totenhem znači da će Serž Orije sigurno otići i to verovatno u Milan koji ga sedmicama unazad vrbuje da dođe na San Siro. Totenhem je odbio prvu Milanovu ponudu za reprezentativca Obale Slonovače, ali se posle Doertijevog transfera očekuje da i taj posao bude gotov. Da li s Milanom ili nekim drugim klubom – ostaje da se vidi.

Murinjo je na desnom beku imao baš dosta problema proteklih meseci, jer nikako nije uspevao da pronađe pravog čoveka da iznese ovu zahtevnu poziciju. Orije je često oscilirao sa formom, što je i uticalo da bude na izlaznim vratima kluba, a ni rezervna rešenja se nisu pokazala najsjajnije. Zbog toga je i usledila Murinjova reakcija na tržištu.

Totenhem je ovo leta doveo Pjer Emila Hejbjerga iz Sautemptona, plus Džoa Harta bez obeštećenja, a isplaćeno je i 32.000.000 evra Betisu za definitivni transfer Đovanija Lo Selsa.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.