Dodeljena nagrade za najbolje u Primeri!

Izvor: UživoFudbal.com, 29.Okt.2014, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljena nagrade za najbolje u Primeri!

Očekivano za najboljeg igrača i napadača takmičenja proglašen je Portugalac Kristijano Ronaldo, Ronaldo je dobio i nagradu za najbolji potez, njegov pogodak iz 36. kola protiv Valensije u sezoni 2013/2014 je proglašen za najbolji. Čini se favorizovani igrači Real Madrida osvojili su još dve nagrade i to Serhio Ramos za najboljeg defanzivca i Luka Modrić najbolji defanzivni vezni igrač. Golman Reala Kejlor Navas proglašen je za najboljeg golmana, međutim on je ovu nagradu zaslužio partijama >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << u Levanteu. Među igračima Barselone se izdvojio Andreas Inijesta koji je dobio nagradu za najboljeg ofanzivnog veznog igrača, dok su igrači osvajača titule Atletiko Madrida ostali bez priznanja.

Kako bi pravda ipak bila zadovoljena trener Atletika iz Madrida Dijego Simeone je dobio nagradu za najboljeg trenera.

Braimi iz Granade proglašen je za najboljeg afričkog fudbalera u Primeri, dok je Karlos Beka igrač Sevilje dobio priznanje za najboljeg južnoameričkog fudbalera.

Brilliant goal of Cristiano Ronaldo (2-2) Real… by Filmsreviews

Nastavak na UživoFudbal.com...






Povezane vesti

Modrić: Real se plašio poraza u El klasiku

Izvor: Blic, 29.Okt.2014

Fudbaler Reala iz Madrida, Luka Modrić rekao je da su se u tom klubu plašili poraza od Barselone u El klasiku, jer bi posle devet kola u prvenstvu zaostajali sedam bodova za velikim rivalom...Real je u subotu uveče na svom terenu pobedio Barselonu sa 3:1, u 169. prvenstvenom El klasiku i na bod smanjio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.