Docić: Evropa ne prašta ništa, ovo nam je nauk za sledeći put VIDEO

Izvor: B92, 01.Avg.2019, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Docić: Evropa ne prašta ništa, ovo nam je nauk za sledeći put VIDEO

Kapiten fudbalera Čukaričkog Marko Docić rekao je da je poraz od Moldea bolan, ali da je to za njegov tim bilo jedno veliko iskustvo iz kog su puno naučili.

"Mislim da je presudilo prvih 5 minuta, šansa stopostotna za nas i sledeći napad primamo gol i totalno se okreće utakmica. Tako nešto uopšte nismo planirali... Presekli su jednu loptu na polovini, onda brza tranzicija, nešto u čemu su oni najjači. Primili smo taj prvi gol, pa smo bili malo i poljuljani, zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je došao i drugi gol i ovo je sigurno jedno veliko iskustvo za nas, videli ste da Evropa ne prašta ništa i ovo nam je nauk za sledeći put", rekao je Docić.

Ekipa Čukaričkog je vrlo mlada i neiskustvo je definitivno odigralo svoju ulogu u ovom dvomeču.

"Neki igrači su večeras prvi put zaigrali u Evropi, dosta smo mlad tim i to nam je u neku ruku uzela mnogo toga, ali ovo je jedan veliki nauk za budućnost"

Ambicije "Brđana" i dalje su visoke.

"Ciljevi su još veći nego prošle sezone kada smo bili 4. ekipa u prvenstvu, trudićemo se da budemo u samom vrhu, a šampionat se nastavlja već u nedelju kada nam dolazi Radnik tako da okrećemo se njima, idemo dalje, nema tugovanja nema spuštanja glave...", završio je kapiten Čukaričkog.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.