Dočekasmo i Solankea, ovakav Lester ne zaslužuje LŠ, brejk lopta za Junajted!

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2020, 22:11

Dočekasmo i Solankea, ovakav Lester ne zaslužuje LŠ, "brejk" lopta za Junajted!

Bornmut uhvatio poslednji voz u borbi za opstanak, ali šta se dešava sa Lesterom?

Fudbaleri Bornmuta pobedili su na svom stadionu ekipu Lestera rezultatom 4:1 (0:1) u 35. kolu Premijer lige.

Večeras smo videli ludu utakmicu u kojoj je Lester poveo golom Džejmija Vardija, ali je onda primio četiri komada posle gomile gluposti i propustio priliku da ponovo preuzme treću poziciju.

Nakon što je Vardi postigao pogodak posle katastrofalne greške odbrane Bornmuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << usledio je potpuni šok u nastavku.

U 65. minutu glupost odbrane gostiju, Stanislas je oboren u šesnaestercu i upravo on uzima odgovornost i daje za 1:1.

Samo dva minuta kasnije, Dominik Solanke je postigao svoj prvi pogodak u Premijer ligi, nakon čega je usledila nova glupost gostiju. Sojunču je u mreži šutnuo namerno Vilsona i pokosio ga, a sudija mu pokazao opravdani put u svlačionicu.

Lester je u tom momentu ispustio prednost, gubio i ostao sa igračem manje.

Tu nije bio kraj, pošto je u 83. minutu Džoni Evans postigao autogol za nedostižnih 3:1, da bi potom Solanke u 87. postavio konačnih 4:1.

Bornmutu sada preostaje samo čudo da pokuša da opstane, i verovatno mora da osvoji još šest od mogućih devet bodova, a u narednom kolu ide na Etihad Mančester Sitiju.

Lester je i pored poraza ostao na četvrtom mestu, ali će pasti na peto ako Junajted sutra pobedi Sautempton na svom stadionu.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludilo do kraja PL - Hoćemo li gledati finale za plasman u LŠ?

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2020

Lester u dodatnom problemu, šansa koju Čelsi i Junajted ovo ne propuštaju - Ko će u Ligu šampiona?..Lester je po svemu sudeći propustio poslednju šansu - Bornmut je večeras slavio rezultatom 4:1 i tako tim Brendana Rodžersa udaljio od plasmana u Ligu šampiona...Po prvi put, Lester bi mogao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.