Dočekasmo, Juventus posle deceniju promenio transfer strategiju! Ovo je novi plan...

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020, 11:08

Dočekasmo, Juventus posle deceniju promenio transfer strategiju! Ovo je novi plan...

Prošle godine su se opekli, ove ni ne pokušavaju...

Čekaju se potezi Juventusa u prelaznom roku, posle smene trenera i dolaska Pirla. Paratići će biti na ispitu, kako smo i rekli, promašaji prošlog leta su uslovili poverenje kluba.

Izgleda da će promeniti taktiku, naime, za razliku od čitave decenije kada je tandem Marota-Paratići doveo veliki broj iskusnih igrača na isteku ugovora (uostalom tako je svojevremeno došao i Pirlo), ovoga puta posle promašaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Remzijem (ni Rabiom nisu zadovoljni), nema ništa od slobodnih agenata.

Naime, Juventus nije ni razmišljao o Kavaniju, preveliki mu je ugovor, a treba da se oslobode Pipite Iguiana. Potreban je napadač, ali on će biti plaćen, bilo da se odluče za Milika koji je odbio Romu, Raula Himeneza koga guraju Mendeš i Ronaldo, ili eventualno Edina Džeka, koga želi i Inter.

Ni Vilijan, ni Vertongen nisu bili igrači koje je Juventus želeo, niti pregovarao, Brazilac takođe ima previše godina, uz to, Juve će se osloboditi Daglasa Košte, čekaju ponude iz Engleske, ali moguće i Bernadeskija, pošto Pirlo u 4-3-3 planira Kuluševskog, uz Ronalda i novog napadača.

Ostaje otvoreno pitanje Dibale, problem sa ugovorom, došao je Artur, Pirlo želi Pogbu, ali to je teška misija. Zbog problema sa novcem, neće biti mnogo pojačanja, eventualno Emerson Palmijeri, ako Čelsi spusti cenu (mada je Brazilac mnogo bliži Interu), već su otišli Pjanić i Matuidi. Na izlaznim vratima su Rugani, dok Kedira i Iguain koji imaju godinu ugovora odbijaju da napuste klub.

U svakom slučaju, iako je na tržištu bilo slobodnih agenata, iako je Juventus godinama uzimao ono najbolje i bez obeštećenja dovodio igrače, čini se da posle gotovo deceniju menjaju taktiku, u pozadini je jasno želja da podmlade ekipu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.