Dočekao i Morata, vraća se u grad, ista formula kao Pipita!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dočekao i Morata, vraća se u grad, ista formula kao "Pipita"!

Konačno se klupko odmotalo, Španac je napravi krug u karijeri i stiže tamo gde je prvi put šutnuo loptu...

Alvaro Morata je dočekao, vraća se u klub u kome je počeo karijeru kao klinac, a zatim preko Hetafea stigao do kantere Reala.

Španac se vraća u domovinu, po drugi put, nakon Juventusa, sada iz Čelsija dolazi kući u Madrid, ali u redove "Jorgandžija".

Dogovor je postignut, kažu da je Simeone prvo pitao Grizmana i Koštu, ali da su oba napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sigurna da će Morata biti od koristi.

Iako najveće pojačanje u istoriji Čelsija, ako je suditi po uloženom novcu, Morata se nije snašao, na 72 meča postigao je 24 gola, kod Kontea je i igrao, kod Sarija nije našao mesto u timu.

Kakav je dogovor?

Isti koji Čelsi ima sa Juventusom oko Iguaina. Pozajmica na 18 meseci, Atletiko će plaćati pun iznos primanja španskom napadaču koji zarađuje oko 9 miliona evra po sezoni.

Imaće priliku da ga otkupe na kraju naredne sezone za sumu od oko 40 miliona evra.

Zanimljivo, Morata će za nekoliko nedelja u roku od desetak dana igrati protiv oba bivša kluba, "Madrilenjo" 9. februara, a onda desetak dana kasnije na "Vanda Metropolitano" stiže Juventus u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.