Doček za košarkašice ispred Skupštine grada Beograda

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2015, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček za košarkašice ispred Skupštine grada Beograda

BEOGRAD - Svečani doček povodm velikog uspjeha ženske košarkaške reprezentacije Srbije i osvajana prvenstva Evrope u Mađarskoj i Rumuniji biće organizovan večeras od 20 sati ispred Skupštine grada Beograda.

Kako je saopšteno iz Košarkaškog saveza Srbije, srpske košarkašice će se prije dolaska na balkon provozati u otvorenom autobusu.

Izabranice Marine Maljković u nedjelju uveče pobijedile >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su Francusku sa 76:68 u finalu EP u Budimpešti i time ostvarile najveći uspjeh u istoriji ženske košarke u Srbiji.

Pored titule evropskih šampionki, reprezentacija Srbije je obezbijedila i direktan plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru naredne godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

IDEMO! Košarkašice donele zlato ispred Skupštine grada

Izvor: NaDlanu.com, 29.Jun.2015

Ispred Skupštine grada Beograda građani su dočekali košarkašice Srbije, koje su na kontinentalnom šampionatu u Rumuniji i Mađarskoj osvojile zlatnu medalju...Поглед са балкона скупштине града.. pic.twitter.com/Sbmbdbic6s..— Mарко Љубомировић (@LjubomirovicRTS)...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.