Doček prvaka Evrope sutra u Staroj Pazovi

Izvor: NaDlanu.com, 02.Avg.2013, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček prvaka Evrope sutra u Staroj Pazovi

Omladinskim reprezentativcima Srbije, novim prvacima Evrope za igrače do 19 godina, biće organizovan doček sutra u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, saopšteno je na sajtu nacionalnog saveza.

Od 12.30 sati predviđeno je zajedničko fotografisanje, a potom će biti organizovana konferencija za medije uz učešće svih igrača i članova stručnog štaba, predvođenih selektorom Ljubinkom Drulovićem. Na kraju će biti priređen svečani koktel, na kojem će govoriti predsednik FSS Tomislav Karadžić i gosti.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doček zlatnih omladinaca u Staroj Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2013

Omladinskim reprezentativcima, šampionima Evrope, danas će biti organizovan doček u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u Staroj Pazovi, saopšteno je na sajtu nacionalnog saveza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.