Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2021, 14:20

Dobro je: Ozdravio Svetislav Pešić

Selektor košarkaške reprezentacije napustio bolnicu

Ohrabrujuća vest za sve poklonike sporta: Svetislav Pešić je ozdravio.

Posle sedmodnevnog lečenja, selektor košarkaške reprezentacije Srbije otpušten je iz bolnice i odmah se vratio redovnim aktivnostima. Početkom prethodne sedmice iskusni stručnjak je zbrinut u bolnici usled akutne infekcije grla, deo javnosti je sumnjao da je zaražen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << virusom korona, njegov sin Marko je takve spekulacije ekspresno demantovao, ali činjenica da je popularni Kari u avgustu proslavio 72. rođendan svakako je pozivala na oprez u situaciji kad se kovid ne smiruje.

Srećom, i dalje je Pešić vitalan. Deluje uverljivo, motivisano, još samo da se u potpunosti oporavi, pa da prione na posao. Prva akcija koju je planirao – treninzi mladih košarkaša na kojima bi se uverio ima li neko kvalitet da bude proglašen za budućnost naše košarke – morala je da bude otkazana baš zbog njegovog zdravstvenog stanja, ali će za narednu biti spreman.

„U svakom slučaju sam bolje nego kada sam otišao u bolnicu, na vreme smo reagovali… Zahvaljujem se, pre svega, profesoru doktoru Vladimiru Đorđeviću, koji me je na intervenciju profesora doktora Dragana Radovanovića srdačno primio. Posle dva dana već sam se osećao dobro, ali sam morao da ostanem u bolnici šest, sedam dana i ispoštujem protokol oko primanja terapije. Želim ovom prilikom da se zahvalim i kompletnom osoblju, koje je bilo ne samo profesionalno, već i vrlo srdačno“, rekao je selektor Pešić.

Srbija 25. novembra u Beogradu susretom sa Letonijom počinje kvalifikacije za Prvenstvo sveta, dok tri dana kasnije gostuje u Belgiji. Sa Svetislavom Pešićem na klupi, što će mu biti povratnički debi u ulozi selektora posle 19 godina.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.