Izvor: MozzartSport.com, 10.Jul.2020, 23:30

Dobro došao nazad, Aleksandre Mitroviću! (VIDEO)

Fulam obezbedio učešće u plej-ofu posle slavlja nad Kardifom - 2:0

Odluka od suspenziji od tri utakmice sasvim sigurno nije bila prijatna za Aleksandra Mitrovića, ali je zapravo uticala na to da se najbolji srpski napadač na teren vrati još gladniji za golove. Upravo je on bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje tri nova boda, pošto je svojim pogotkom načeo Kardif na Krejven Kotidžu i poveo Fulam ka pobedi - 2:0 (1:0).

Ekipa Skota Parkera je ovom pobedom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << obezbedila učešće u plej-ofu za promociju u Premijer ligu, ali još uvek ima teoretske šanse da se domogne i drugog mesta. Ipak, za tako nešto je neophodna serija loših rezultata Vest Bromvič Albiona.

Mitrović je svoj pogodak postigao sa bele tačke u 35. minutu, ali je upravo on bio taj koji iznudio najstrožu kaznu. Dion Sanderson je izgubio vazdušni duel sa srpskim asom, pa ga je povukao u skoku i oborio. Sudija Vord nije imao dilemu, a Mitrović milosti prilikom udarca koji je završio pod prečku protivničkog gola.

Taj pogodak je omugućio Fulamu da odigra potpuno mirno u drugom poluvremenu, pa je domaćin samo sačekao svoju priliku da overi slavlje. To je učinio Džošua Onoma u 66. minutu. Parkerov tim u narednom kolu gostuje upravo Vest Bromu, potom dočekuje Šefild Venzdej, a u poslednjem kolu ide na noge Viganu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.