Dobrić se dogovorio sa Virtusom

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 15:48

Dobrić se dogovorio sa Virtusom

Srpski košarkaš Ognjen Dobrić će naredne sezone igrati u redovima Virtusa i Bolonje.

Kako javljaju Jurohups i Sportando deluje da je sve rešeno i da se Dobrić dogovorio sa klubom iz Bolonje.

Dobrić je u Crvenoj zvezdi duži vremenski period, a beku crveno-belih ovoga leta ističe ugovor sa klubom sa malog Kalemegdana.

Od 2016. je već standardan u crveno-belom timu, redovan učesnik Evrolige u kojoj je odigrao 153 utakmice, sa statistikom od 9,9 poena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sa Zvzedom je bio šest puta prvak Srbije, četiri puta je uzeo titulu Jadranske lige. Bio je MVP finala Superlige 2017. i 2021. godine, pa MVP finala ABA lige 2022, najkorisniji igrač Kupa 2023.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ognjen Dobrić dogovorio saradnju sa Virtusom

Izvor: Danas, 21.Jun.2023

Košarkaše Crvene zvezde sutra očekuje meč sezone. U Beogradskoj areni odigraće majstoricu finala ABA lige sa Partizanom. Vrlo verovatno, to će biti i oproštajni meč za jednog od omiljenih igrača crveno-belih u poslednjoj deceniji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.