Dobre vesti za Zidana pred Napoli!

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti za Zidana pred Napoli!

Ekipa madridskog Reala će se u 1/8 finala Lige Šampiona sastati sa italijanskim predstavnikom, a Zidan će moći da računa na dvojicu fudbaler koji su bili pod znakom pitanja.

Kako španska "Marka" prenosi, Dani Karvahal i Marselo će se priključiti treninzima Reala uoči prvog susreta sa Napolijem, koji je zakazan za 15. februar na "Santijago Bernabeu".

Brazilac nije bio u timu od kako je 21. januara zaradio povredu na meču španske Primere sa Malagom, dok je Karvahal >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << van stroja od poraza od Sevilje.

Iako su prvi izveštaji ukazivali da će Marselo biti van terena između tri i četiri sedmice, Brazilac se brže od očekivanog oporavlja od povrede zadnje lože.

Što se tiče Karvahala, on je i sam potvrdio je maltene već spreman.

"Ako sve bude kako treba, vratiću se trenizima narednog utorka.

Naporno radim na oporavku i već sam počeo da treniram bez lopte
", izjavio je španski reprezentativac.

Navodno se očekuje da desni bek bude spreman za duel sa Osasunom u Pamploni, koji je zakazan za 11. februar, a u klubu veruju da će to biti dobar test za njegovu spremu pred duel sa Napoitancima u španskoj prestonici.

U njihovom odsustvu, Zidan je na desnom boku koristio Danila, dok je po levoj strani u odbrani najčešće korišćen Načo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čuvajte se, Real kompletan kad je najpotrebnije!

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2017, 18:29

Još dobrih vesti za Zinedina Zidana...Nakon što je potvrđeno da se Dani Karvahal i Marselo vraćaju uskoro na teren, danas se pojavila informacija da će Geret Bejl biti spreman za duel sa Napolijem...Bejl je u autu od kraja novembra kada je morao na operaciju članka, i ako mu je predviđena pauza...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.