Dobre vesti za Zadar: Božić ostaje

Izvor: B92, 12.Avg.2023, 23:37

Dobre vesti za Zadar: Božić ostaje

Košarkaš Zadra Luka Božić produžio je ugovor sa klubom na još jednu sezonu, saopštio je danas šampion Hrvatske.

"Uloženi su ekstra napori ne bi li se pronašla dodatna sponzorska sredstva i donacije koje su pomogle realizaciju ovog posla. Ostanak Luke Božića ima višestruki značaj za klub. Verujemo da će nam rezultatska stabilnosti doneti i povećani marketinški interes, a veći broj prodatih ulaznica će pomoći prihodima", rekla je vršilac dužnosti direktora Zadra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vana Dundov.

Božić je bio najkorisniji igrač prošle sezone u ABA ligi i jedan od najzaslužnijih za osvajanje šampionske titule u Hrvatskoj.

Kako je objavljeno na klupskom sajtu, pre Božića nove ugovore sa Zadrom potpisali su Marko Ramljak, Karlo Žganec, Dario Drežnjak i Adem Mekić. Pod ugovorom su ostali Arijan Lakić, Antonio Sikirić i Krševan Klarica, a novi igrači su Patrik Jambrović i Lovro Mazalin.

Treneru Danijelu Jusupu i ostatku ekipe Božić će se priključiti sredinom sledeće sedmice.

"Izuzetno sam srećan što smo uspeli da postignemo dogovor s Lukom Božićem. Od samog početka slaganja ekipe namera je bila da zadržimo igrače koji su u prošloj sezoni bili nosioci igre, kako bismo održali kontinuitet uspešnih rezultata", rekao je sportski direktor Zadra Denis Pleslić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.