Dobre vesti za Srbiju i Đorđevića: Nedović se vraća na pripreme reprezentacije

Izvor: BKTV News, 20.Avg.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti za Srbiju i Đorđevića: Nedović se vraća na pripreme reprezentacije

Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović priključiće se saigračima i nastaviti pripreme za Evropsko prvenstvo, preneo je specijalizovani košarkaški portal "Sporthoops".

Iako je delovalo da selektor 'orlova' neće moći da računa na beka Unikahe, posle snimanja u Malagi ustanovljeno je da povreda ramena Nedovića ipak nije ozbiljnije prirode.

Nedović će otputovati direktno u Atinu gde Srbiju od 23. avgusta očekuje nastup na Akropolis kupu, zajedno sa >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << selekcijama Grčke, Italije i Gruzije.

#Eurobasket2017 some good news for Serbia and @nedovic1624 https://t.co/lrFQ4AVuYa

Srbija je danas ubedljivo savladala Nemačku u trećem meču Superkupa u Hamburgu sa 87:56 (27:17, 17:17, 19:6, 24:16), čime je osvojila trofej.

To je bila šesta pobeda "orlova" na pripremama.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.