Dobre vesti za Rimljane

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti za Rimljane

Fudbaler koji igra odlično ove sezoe će biti na raspolagajnu Fokseki.

Trener fudbalera Rome Paulo Fonseka rekao je danas da će Kris Smoling biti spreman za utakmicu protiv Fiorentine, kao i da je taj meč "uvek komplikovan" za njegov tim.

"Dobro mu je sada, trenirao je sa ekipom juče i danas", rekao je Fonseka, prenose italijanski mediji.

Utakmica 17. kola Serije A između ova dva kluba igraće se u petak, od 20.45.

Portugalski trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kazao je da ih očekuje vrlo težak duel.

"Fiorentina uvek predstavlja komplikovanog rivala za Romu. Oni su dobar tim, sa sjajnim igračima, odigrali su odličnu utakmicu protiv Intera. Biće to jako teška utakmica, moraćemo da budemo potpuno koncentrisani", kazao je Fonseka.

On je dodao da Džastin Klajvert neće biti spreman, ali da će verovatno moći da računa na Leonarda Spinacolu.

"Klajvert nije spreman, bolje je da ne rizikujemo i da sačekamo da se u potpunosti oporavi", rekao je Fonseka.Roma se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli Serije A, sa 32 boda, dok Fiorentina zauzima 14. poziciju sa 17 bodova u dosadašnjem delu sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.