Dobre vesti za Đavole, još jedan igrač produžava vernost

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti za "Đavole", još jedan igrač produžava vernost

Kako prenosi britanski "Telegraf", dogovor dve strane je blizu.

Mančester junajted je ove sezone ušao u probleme sa ugovorima igrača, velikom broju njih saradnja sa klubom isticala je na kraju szone.

Jedan od njih je i polivalentni Ešli Jang, koji u poslednjih par sezona igra na bekovskim pozicijama.

Ovaj 33-godišnjo fudbaler igra svoju osmu sezonu na "Old Trafordu", a spreman je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i da produži vernost na dodatnih godinu dana.

O tome sa klubom prića još od minule godine, ali bi ugovor na 12 meseci trebalo uskoro da potpiše i obaveže se navernost klubu i naredne sezone.

Jang je pod Solskjerom dobio i kapitensku traku, kako Antonio Valensija nije u planovima norveškog stratega i za razliku od Janga, izvesno će napustiti Junajted po završetku sezone, kada budeo ostao bez ugovora.

U sličnoj situaciji još uvek su Erera i Mata, obojici su ponuđeni novi ugovor, stiče se utisak da će bivši igrač Bilbaa ostati u Mančesteru, dok je sa Matom nešto drugačija situacija, jer se bivši igrač Valensije i Čelsija nalazi na radaru brojnih klubova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.