Dobre vesti iz Sankt Peterburga: Marković imao samo grč, nije povreda kolena

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2017, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti iz Sankt Peterburga: Marković imao samo grč, nije povreda kolena

Srpski plejmejker mora da odradi terapiju, ali gotovo sigurno će igrati majstoricu protiv Himkija...

Zastala je knedla u grlu navijača Zenita iz Sankt Peterburga kada su videli bolnu grimasu na licu Stefana Markovića u poslednjim sekundama četvrte utakmice protiv Himkiju, koju je ekipa iz Podmoskovlja dobila minimalnim rezultatom i tako izjednačila rezultat u seriji i zakazala majstoricu. 

Odmah po završetku susreta košarkaškim kuloarima pronela se priča >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je Marković doživeo težu povredu kolena i da se u pitanje dovodi njegova dostupnost do kraja sezone. Međutim, iz Sankt Peterburga stigle su dobre vesti. Stefan Marković nije doživeo povredu kolena, već je imao grč u listu leve noge. Što je verovatno bio proizvod umora nakon iscrpljujuće sezone koju srpski plejmejker ima.

Doduše, ni grč nije bio bezazlen, pošto Markovića sada čeka terapija kako bi pokušao da se oporavi do nedelje i majstorice. A šanse da zaigra u petom meču su u ovom trenutku velike.

Što je odlična vest za Zenit, pošto je Marković jedan od najvažnijih igrača tima ove sezone i apsolutno najbolji asistent.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.