Dobra vest iz Rija: Velja na rođendan kao četvrti u polufinalu Olimpijskih igara!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Avg.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra vest iz Rija: Velja na rođendan kao četvrti u polufinalu Olimpijskih igara!

Velimir Stjepanović je na svoj 23. rođendan poklonio sebi polufinale Olimpijskih igara u disciplini 200 metara slobodnim stilom!

Srpski plivač završio je kao četvrti u svojoj kvalifikacionoj grupi sa vremenom 1:46,64, što je ukupno deseto vreme.

U svojoj omiljenoj disciplini, Velja drži nacionalni rekord (1:45,78).

Prvog dana Olimpijskih igara, naš najbolji plivač je učestvovao u trci na 400 metara slobodno, što mu je poslužilo za "zagrevanje".

Polufinale je na programu kasno večeras po našem vremenu - 03.08.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velja u polufinalu sa 10. mesta!

Izvor: Mondo, 07.Avg.2016

Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović izborio je polufinale u svojoj omiljenoj disciplini 200m slobodnim stilom. Za finale pliva u noći između nedelje na ponedeljak u 3.06!..Foto: Getty Images/Clive Rose..Velja Stjepanović je izborio polufinale!..Najbolji srpski plivač je na svoj 23. rođendan...

Nastavak na Mondo...

Velja u polufinalu na 200 metara slobodnim stilom!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2016

Najbolji srpski plivač se domogao polufinala u svojoj omiljenoj disciplini...Velimir Stjepanović je u svojoj kvalifikacionoj grupi zauzeo četvrto mesto sa vremenom 1:46.64, što je bilo dovoljno za polufinale...Bio je sprski plivač četvrti iza Gaja i Hagina, a najbrži u njegovoj grupi je bio Konor...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.