Dobra Zvezda, Liverpulu bodovi (VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Nov.2018, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra Zvezda, Liverpulu bodovi (VIDEO)

Šampion Srbije poražen u Beogradu od Liverpula (0:2) u 4. kolu Lige šampiona za omladince.

Za razliku od starijih kolega, omladinci Crvene zvezde pokazali su u prethodna tri kola Lige šampiona da mogu ravnopravno da se nose za vršnjacima iz Napolija, Pari sen Žermena i Liverpula.

Međutim, u četvrtom kolu poraženi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su od Engleza 2:0 (0:0), iako rezultat nije realan s obzirom na to šta su crveno-beli prikazali danas na Banovom brdu.

Zvezda je igrala vrlo dobro, stvarala prilike i promašivala.

Kazna je stigla u drugom poluvremenu, kada su Kurtis Džons i Adam Luis doneli pobedu "redsima".

Jedan od najtalentovanijih igrača Liverpula bio je u pravo vreme na pravom mestu u 69. minutu. Posle odlične intervencije golmana domaće ekipe, Džons je sačekao loptu i neometan je smestio u nebranjenu mrežu.

Izvor: MONDO/Arena sport

Samo šest minuta kasnije Luis je postigao prelep gol iz "slobodnjaka". Šutirao je sa 20 metara i pogodio rašlje. Zvezda je koji minut kasnije oštećen za čist penal.

Izvor: Arena sport/MONDO

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEZ SREĆE ZA CRVENO-BELE: Liverpul i sudije pobedili Zvezdu

Izvor: Kurir, 06.Nov.2018

Sjajna igra omladinaca Crvene zvezde u 4. kolu Lige šampiona mladih ostala je nenaplaćena kroz rezultat. Liverpul je pobedio crveno-bele sa 2:0 (0:0), a zasluge za to idi u na račun potpuno nedorasle sudijske trojke iz Austrije koja je pokušala da deli pravdu na Banovom brdu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.