Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2021, 18:52

Dobio Kovid, pa zaradio suspenziju: Bolivija bez kapitena protiv Čilea

Najbolji strelac Bolivije suspendovan zbog kritikovanja KONMEBOL-a i organizatora Kopa Amerike

Bizaran slučaj u Južnoj Americi. Naime, fudbalska federacija pomenutog kontinenta rešila je da suspenduje kapitena i najboljeg strelca Bolivije Marsela Martinsa, jer je na društvenim mrežama kritikovao organizatore Kopa Amerike zbog velikog broja zaraženih virusom korona. Iako je i sam napadač zaražen, južnoamerička kuća fudbala je rešila i da ga suspenduje, ali i kazni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa 20.000 dolara.

Bolivija uz Venecuelu ima najviše problema od svih učesnika kontinentalne smotre sa virusom korona. Nekoliko igrača je van stroja, među kojima je i kapiten Martins, koji sa 25 golova u dresu sa državnim grbom nosi i titulu najboljeg strelca Bolivije svih vremena. U takvoj situaciji pretrpela je poraz od Paragvaja na startu, ali će i protiv Čilea imati kadrovskih problema.

Martins je jedan od trojice zaraženih fudbalera u bolivijskoj selekciji, a kapiten tako neće biti u stanju ni da pomogne ekipi i kada bude dobio zeleno svetlo od lekarskog osoblja da može da se vrati na teren. Izvesno je da ga neće biti ni u susretu sa Čileom, pa bi posle dva uvodna poraza šanse Bolivije da se domogne naredne faze bile svedene na minimimum.

Bivši napadač Šahtjora, koji od prošle godine nastupa za brazilski Kruzeiro je ostao bez živaca, jer je na Kopa Americi registrovano ukupno 62 slučaja zaraze.

"Hvala Konmebolu za ovo. Krivica je samo vaša. Šta ćete uraditi ukoliko neka osoba umre? Bitan vam je samo novac, životi igrača nisu bitni?", napisao je Marselo Martins na društvenim mrežama, a onda je usledila i kazna.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.