Izvor: Blic, 16.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobili smo Salasa i Bastu

Igra: Jako smo slabo odigrali, znatno lošije u odnosu na meč u Atini. Stoga, rezultat je potpuno realan.

Greške: Zameram im to što uopšte nije bilo želje, agresije, borbe. Previše smo trošili energije na našoj polovini terena, zbog čega nismo imali snage za završnicu. Mi nemamo problema kad protivnik ima loptu, ali imamo problem kad je ona u našem posedu. Napadači su i ovoga puta zatajili.

Igrači: Dobro je što smo juče dobili jednog igrača. Mislim na Salasa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je prikazao igru zahvaljujući kojoj je i doveden u Crvenu zvezdu. Takođe, smatram da smo dobili Bastu, koji nije bio na nivou njegovih najboljih igara, ali je bio znatno bolji nego u periodu kada sam preuzeo Zvezdu.

Partizan: Pitanje je da li će biti povećana bodovna razlika jer Partizan svoju utakmicu igra tek danas.

Groclin: Posle meča sa Olimpijakosom imao sam jednu ideju, ali posle ovog remija mislim da ta ideja ne bi bila dobra. U Poljskoj će nam sigurno biti teže nego u Čačku. Ali ćemo bar biti kompletni jer ne treba zaboraviti da protiv Borca nisu igrali Kastiljo i Burzanović. Ne bojim se ja da ćemo izgubiti, već se plašim da nećemo pobediti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.