Dobićemo Brazilce!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobićemo Brazilce!

U Ofenbahu se meč gledao u prestižnom kafe-baru Trokadero, koji je za ovu priliku bio obojen u boje Srbije. Kada je Mitrović zatresao mrežu Švajcarcima radosti nije bilo kraja, a nedosuđena najstroža kazna za "orlove" propraćena je negodovanjem i nevericom.

Srpsku reprezentaciju je, zajedno sa ostalim gostima, bodrila i Saida Rovčanin, mis Veterau okruga i kandidatkinja za miš nemačke pokrajine Hesen. Saida je nedavno predstavljala Srbiju na izboru za najlepšu predstavnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << učesnika SP. Ona je meč gledala sa prijateljicama Marijanom i Ildom i posle susreta imala je zanimljiv optimistički komentar:

- Naša reprezentacija je bila bolja i zaslužili smo da pobedimo i to bi učinili da nas sudija nije oštetio. Nema veze, pokazaćemo se mi protiv Brazila i sigurno prolazimo dalje!

- Igrali smo dobro dok nismo dali gol, a onda smo osetno popustili i to je glavni uzrok ovakvom rezultatu. Sudije su bile katastrofalne. Mnogo su bili na njihovoj strani. To je očigledno - smatra Radoslav Rabljenović iz Ofenbaha koji je duel posmatrao sa srpsko-crnogorskim društvom.

Gordana Opančina i Violeta Kolhof iz Hanaua su, takođe, navijale za Srbiju.

- Baš smo razočarane. Izgubili smo, a trebalo je da ih dobijemo. Dobro smo igrali, ali na kraju uvek nekako zabrljamo. Sudija je morao da svira penal nad Mitrovićem, ali očito da je on loš čovek. Kolarov i Mitrović su bili najbolji. Imamo još šansu da pobedimo Brazilce i mislim da ćemo to i učiniti - kaže Violeta.

I pored poraza u Ofenbahu je posle svega bilo veselo, jer kako neko reče, to je samo poraz i ništa više.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.