Dobar, loš, Njukasl

Izvor: RTS, 10.Jan.2020, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobar, loš, Njukasl

Teško je biti navijač Njukasla ovih dana. Zapravo, ovih decenija...
Njukaslu iznenađujuće dobro ide u Premijer ligi, ali van terena nema kraja mukama.

Iako su mnogi očekivali da će "svrake", nakon neslavnog rastanka sa Rafaelom Benitezom, ekspresno u Čempionšip, Njukasl je na sasvim solidnom 13. mestu u Premijer ligi.
Ipak, navijačima ovog kluba stiglo je, uz novu godinu, neprijatno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iznenađenje - klupski kalendar za 2020. godinu.
Obično bi kalendar omiljenog kluba obradovao navijače, ali ne i ovaj, pošto se na njemu nalaze igrači koji su još letos napustili grad na reci Tajn.
Da sve bude zanimljivije, Ajoze Perez, koji se nalazi na kalendaru a prešao je u Lester, postigao je gol protiv Njukasla prvog dana 2020. godine.
Salomon Rondon je na kalendaru, iako je u Njukaslu bio na pozajmici, odakle se otisnuo u Kinu.
Slična situacija je i sa Brazilcem Kenedijem, koji se vratio u Čelsi nakon isteka pozajmice.
Navijače je posebno razbesnelo što se i u kalendaru nalazi fotografija na kojoj fudbaleri Njukasla slave na terenu u prošlosezonskom dresu, dok se u pozadini jasno vidi protivnički navijač koji se "nepristojno ponaša".
Iz kluba su poručili da im je žao zbog kalendara koji sadrži "bajate" fotografije i da je pokrenuta istraga kako bi se utvrdilo ko je odgovoran za ovakav propust.
 
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.