Dobar dan, ja sam Robert i sigurno ću da ga dam: Petom, pa dvojici kroz noge! Bio bi greh poništiti onakav gol (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobar dan, ja sam Robert i sigurno ću da ga dam: Petom, pa dvojici kroz noge! Bio bi greh poništiti onakav gol (VIDEO)

A ko to može da zaustavi Bajern... Verder? Budite ozbiljni...

U Nemačkoj je sve pod konac. Sve se zna. Subotom se igraju utakmice, subotom Bajern pobeđuje, subotom Robert Levandovski daje golove.

Pre će svet da se sruši nego što će poljska haubica da prekine teror nad bundesligačkim golmanima, što se najbolje videlo ovog popodneva, kad je minijaturama rešio pitanje pobednika na gostovanju Verderu (2:0) i ostavio navijače na Vezeru da se pitaju da li >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su u bliskoj prošlosti, makar to bio i Klaudio Pizaro lično, uživo videli boljeg napadača.

Teško.

Robert Levandovski je suština bavljenja fudbalom. Može da ga „nema na terenu“, može da promaši prvu šansu, ali ne može da ga ne da. Bar ne ovako prosečnom sastavu Zelenih, koje je sprečio da stignu do senzacije (protiv Bavaraca i remi upada pod tu kategoriju) taman kad su pomislili da mogu da im stanu na rep.

Najbolji strelac Bundelige nije dao. Najpre je u 72. minutu petom savladao Jirija Pavlenku, posle dodavanja Kingslija Komana s desne strane. Jeste, bio je Leva u ofsajdu, ali zbog lepote gola bio bi udar na estetiku da je sudija Dankert kojim slučajem ovo poništio. Mogao je, mirne duše.

Čak i da jeste, Levandovski se nepuna tri minuta kasnije postarao da još jednim spektakularnim golom ukrasi drugi trijumf ekipe Karla Ančelotija. Ovoga puta sve je sam uradio, niko mu nije pomogao. Namagarčio je Roberta Bauera, pa i golmana Pavlenku, obojica će komotno posle meča moći da produže do najbliže krojačke radnje po „skunjicu“, jer im je lopta prošla kroz noge i na taj način petostruki uzastopni prvak je osigurao još tri boda.

Dovoljna da zbog gol-razlike bude na čelu tabele i ako je suditi na osnovu početka sezone moraće da se dogodi veliko čudo ili da sam Bajern prestane da igra fudbal, pa da ga neko odatle pomeri.

Verderu nije vredelo ni što je 90 minuta na poziciji štopera igrao srpski internacionalac Miloš Veljković.

NEMAČKA 1 - 2. kolo:

Petak:

Keln - Hamburger 1:3 (0:2)

/Sorensen 90+7 - Han 28, Vud 34, Holtbi 90+10/

Subota:

Leverkuzen - Hofenhajm 2:2 (1:0)

/Vendel 32 pen, Belarabi 49 - Kramarić 47, Ut 70/

Ajntraht - Volfzburg 0:1 (0:1)

/Didavi 21/

Augzburg - Menhengladbah 2:2 (1:2)

/Finbogason 1, Korodva 89 - Zakarija 7, Vent 30/

Verder - Bajern 0:2 (0:0)

/Levandovski 72, 75/

Štutgart - Majnc 1:0 (0:0)

/Badštuber 53/

18.30: (1,40) Dortmund (4,80) Herta (7,75)

Nedelja:

15.30: (1,40) RB Lajpcig (4,50) Frajburg (8,50)

18.00: (3,20) Hanover (3,40) Šalke (2,25)

TABELA:

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.