Do „Pobednika“ uz četiri nominacije!

Izvor: Blic, 01.Apr.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do „Pobednika“ uz četiri nominacije!

Tradicionalna bokserska manifestacija 47. „Beogradski pobednik" biće održana od danas do subote u pet srpskih gradova, uz učešće 86 boraca iz 13 zemalja, najavio je predsednik Bokserskog saveza Srbije Velizar Đerić.

Kako je poručio, jedan od najstarijih bokserskih amaterskih turnira u Evropi tokom četiri dana takmičenja u Kragujevcu, Šapcu, Požarevcu, Valjevu i Beogradu, gde se 4. aprila u zemunskoj hali „Pinki" održava finalno nadmetanje, pokazaće da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbija ponovo može da se diči „Beogradskim pobednikom".

Država je ponovo prepoznala značaj i uticaj boksa u ovom trenutku i zato se zahvaljujemo Ministarstvu sporta i gradskom Sekreterijatu za sport na podršci. Stižu nam renomirani gosti, pa zato verujemo da će zadovoljiti sve ukuse publike- istakao je Derić.

Organizatori tradicionalnog turnira su Bokserski savez Srbije i Bokserski savez Beograda, a promociji manifestacije priključio se i novi gradski sekretar za sport Aleksandar Kovačević, kome je bilo „vatreno krštenje" na novoj funkciji.

- Turnir pronosi tradiciju grada i normalno je da podržimo ovako lepu akciju-poručio je Kovačević.

Boje srpskog tima na reviji će, prema odluci selektora Zorana Manojlovića, braniti: Danijel Dominkoš (do 51 kilogram), Nikola Magovac (54 kg), Branimir Stanković (57 kg), Ljubomir Marjanović (60 kg), Ivan Popović (64 kg), Zoran Mitrović (69 kg), Nikola Jovanović (75 kg), Marko Nikolić (81 kg), Milisav Vuk Simić (91kg), Milutin Stanković (+91kg).

Prema programu takmičenja, 1. aprila od 17 časova u Kragujevcu i Šapcu odžaće se četvrtfinalne borbe, dva dana kasnije u istom terminu su polufinalni dueli u Požarevcu i Valjevu, dok je finale zakazano za subotu u 19 časova u zemunskom „Pinkiju"

Predsednik Bokserskog saveza Beograda i direktor „Pinkija" Božidar Tadić poručio je ljubiteljima boksa da je zemunska dvorana spremna za spektakl, uz najavu da je ulaz besplatan, ali da niko neće moći da uđe bez ulaznica koje se mogu nabaviti na blagajnama dvorane.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BOKS: "Beogradski pobednik" putuje po Srbiji

Izvor: Mondo, 31.Mar.2009, 23:40

Tradicionalna bokserska manifestacija 47. 'Beogradski pobednik' biće održana od 1. do 4. aprila u pet srpskih gradova, uz učešće 86 boraca iz 13 zemalja, najavio je u utorak predsednik Bokserskog saveza Srbije (BSS) Velizar Đerić.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.