Dmitrović se oslobodio konkurencije – Bono ode kod Sergeja

Izvor: B92, 16.Avg.2023, 10:21

Dmitrović se oslobodio konkurencije – Bono ode kod Sergeja

Golman Sevilje Jasin Bono potpisaće ugovor sa ekipom Al Hilala.

Ekipa iz Saudijske Arabije će tako još više pojačati svoj sastav, jer će posle Sergeja Milinković-Savića i Nejmara u svoje redove dovesti Marokanskog golmana.

Bono je fudbalski svet zadivio na Mundijalu u Kataru, gde je bio jedan od najboljih u ekipi koja je na Svetskom prvenstvu zauzela četvrto mesto.

Za Bonoa se prvo interesovao Real Madrid, koji je hteo da ga dovede posle povrede Tiba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kurtoe, ali su se na kraju ipak odlučili za Kepu Arizabalagu.

Ovo će odgovarati i srpskom golmanu Marku Dmitroviću koji je bio zamena Jasinu Bonu, tako da bi sada put ka golu Dmitroviću trebalo da bude otvoren.

Sevilja će od prodaje Bonoa inkasirati 21.000.000 evra, dok će godišnja plata Marokanca biti 10.000.000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.