Dmitrović sa bele tačke doneo bod Slogi

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Mar.2012, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dmitrović sa bele tačke doneo bod Slogi

Donji Srem – Sloga 2:2 (1:0)
Strelci: Petković u 35. i Jovanović u 70. minutu za Donji Srem, a Drinić u 46. i Dmitrović u 90. (iz jedanaesterca) za Slogu.
Stadion: Sportski centar „Suvača”. Gledalaca: 400. Sudija: Radovan Ćeramilac. Pomoćnici: Miloš Miškeljin i Miroljub Petković (svi iz Beograda). Žuti kartoni: Čordašić i Lakićević (Donji Srem), Mladenović, Milovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i Drinić (Sloga). Crveni karton: Drinić (Sloga) u 70. minutu.
DONJI SREM: Starčević, Tošić (od 68. Matić), Josimov, Vukobrat, Lakić-Pešić, Bukorac, Petković, Zeljko (od 59. Ašćerić), Jovanović, Čordašić, Lakićević.
SLOGA: Nastić, Mladenović, Milovanović, Miletić, Radosavljević, Dmitrović, Gobeljić, Vulić (od 79. Anđelković), Drinić, Janićijević, Đorđević (od 84. Mijatović).
Minut je delio domaćina od pobede. Nakon dubinske lopte u kazneni prostor domaćina i starta Lakićevića nad Janićijevićem, sudija Ćeramilac pokazao je na „belu tačku“: siguran izvođač bio je iskusni Dmitrović!
U 35. minutu prodor Lakićevića, sjajan centaršut, još bolji šut Petkovića iz prve, Nastić je bio na „krivoj” nozi, a lopta u mreži – 1:0.
Početkom drugog poluvremena kiks Čordašića na sredini terena, nakon čega je Drinić pobegao po levoj strani, ušao u kazneni prostor domaćina, dobro odmeren šut u donji desni ugao Starčevića i poravnanje rezultata – 1:1.
Usledila je inicijativa domaćina, koja je materijalizovana u 70. minutu. Centaršut Ašćerića, Matić je vratio loptu u sredinu, na koju je  natrčao Jovanović i postigao gol – 2:1. I kad su svi mislili da će domaćin da uknjiži bodove, usledio je hladan tuš u poslednjim trenucima...
Semafor 21. kola, subota (15,30):
Novi Sad: Novi Sad – Srem
Lučani: Mladost – Mladenovac
Beograd: Teleoptik – Banat
Niš: Sinđelić – Napredak
Beograd: Bežanija – Mladi radnik
Sombor: Radnički – Inđija
Beograd: Čukarički – Proleter
Nedelja (15,30):
Lazarevac: Kolubara – Radnički (N)

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Nica do preokreta u 90. minutu

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Mar.2012, 22:37

U pet mečeva Francuske lige koji su odigrani u standardnom subotnjem terminu od 19 časova, na površinu su „isplivala“ dva junaka. Jedan je Gurber, koji je svojim pogotkom u 90. obezbedio bod Dižon, a drugi je Klerk, koji je Nici doneo trijumf takođe u 90.. . Na stadionu Šaban Delmaš Bordo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.