Dmitrović kao glineni golub, Barsa prejaka!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dmitrović kao glineni golub, Barsa prejaka!

Naš golman ostavio Eibar u igri u prvom delu, ali Barselona na kraju lako prošla Baskiju...

Eibar je spustio gard protiv Barselone na "Ipurui", Baski su bili svesni da nemaju šta da izgube, ali razlika u kvalitetu je bila više nego očigledna. Domaćin je malo podigao temperaturu u publici, izveo par napada, Pedro Leon je imao šansu, ali je šutirao slabijom nogom.

Na drugoj strani, prva prilika za goste i Dmitrović je kapitulirao. Antoan Grizman je pobegao odbrani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rivala, pokušao je naš golman da ga zaustavi, malo nije imao ni sreće, lopta je završila u mreži.

Srbin je do poluvremena ostavio Eibar u igri, sjajnom intervencijom kada je sprečio Mesija da sve reši, ali u nastavku se domaćin koji nikada nije uzeo ni bod Barseloni kod kuće raspao.

Posle poništenog gola Suareza, sjajna akcija Urugvajca, Grizman je propustio loptu do Mesija koji pogađa suprotan ugao. Tada je sve bilo rešeno, ali sada je Mesi asistent, opet sam protiv Dmitrovića, odlučio se na pas, Suarezu je ostao lakši deo posla, konačnih 3:0.

Barselona je protutnjala kroz Baskiju, Mesi je inače na deset mečeva protiv Eibara dao 16 golova, prosto Eibar mu je jedna od omiljenih žrtava.

Barselona je izbila na prvo mesto, bod više od Reala, ali i utakmica više. Sinoć je Granada u premijernom meču 9. kola dobila Osasunu i treća je na tabeli, veliko iznenađenje sezone.

Granada - Osasuna 1:0

Eibar - Barselona 0:3

Atletiko - Valensija 16:00

Hetafe - Leganjes 18:30

Majorka - Real 21:00

Nedelja:

Alaveš - Selta 12:00

Sosijedad - Betis 14:00

Espanjol - Viljareal 16:00

Bilbao - Valjadolid 18:30

Sevilja - Levante 21:00

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dmitrović zalepio Mesija, ali ne može golman sam protiv MSG mašine – Barsa prva u Španiji (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2019

Marko Dmitrović je uradio sve što je do njega, ali saigrači su ga ostavili da na Ipurui glumi glinenog goluba, pa je MSG trio vodio Barselonu do komfornih 3:0 koji su Katalonce uzdigli do prvog mesta na tabeli Primere, barem do večerašnjeg gostovanja madridskog Reala na Balearima. Antoan Grizman,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.