Dmitrović dva puta matiran u Vigu

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dmitrović dva puta matiran u Vigu

Baski su nakon poraza od Barselone na svom bunjištu vezali još jedan na gostovanju kod Selte.

Selta se vratila na pobednički kolosek trijumfom nad Eibarom na svom 'Balaidosu' rezultatom 2:0 i tako preskočila današnjeg rivala na tabeli.

Jago Aspas je doveo domaćine u prednost u 56. minutu, pobedu je potvrdio Urugvajac Maksimilijano Gomez desetak minuta pre kraja.

Selta je stvorila više izglednih prilika od gostiju iz Baskije i njena pobeda je sasvim zaslužena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Povremeni reprezentativac Srbije Nemanja Radoja je odigrao ceo meč, zaradio je žuti karton u finišu prvog poluvremena, dok je na dugoj strani na golu gostiju bio Marko Dmitrović, primio je dva gola, ali imao i par dobrih intrevecija.

I Selta i Eibar imaju 35 bodova iz 25 prvenstvenih utakmica, ali klub iz Galicije ima bolju gol razliku i bolji međusobni skor od najprijatnijeg iznenađenja ove sezone u Primeri.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.