Đuzepe Rosi u snovima Pepa Gvardiole

Izvor: Blic, 16.Nov.2010, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đuzepe Rosi u snovima Pepa Gvardiole

Trener Barselone Pep Gvardiola toliko je oduševljen napadačem Viljareala Đuzepeom Rosijem da je rekao upravi da bi morala da počne da razmišlja o njemu.

Iako je Viljareal izgubio u subotu uveče od Barselone 3:1, Gvardiola je pohvalio igru protivnika, a naročito raspoloženog Italijana.

Rosi je na 11 prethodnih mečeva postigao sedam golova za "žutu podmornicu" a ukoliko se odluče da se upuste u trku za njim, u Barseloni bi trebalo da znaju da su i njihovi rivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Juventus i Fiorentina ozbiljno "zagrizli" za igračem Viljareala.

Španski mediji naglašavaju da je otkupna klauzula za Rosija čak 40 miliona evra, ali i da bi Viljareal bio spreman da pregovara i za duplo manju sumu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.