Đurovski: Uveren sam u pobedu

Izvor: B92, 31.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurovski: "Uveren sam u pobedu"



Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Boško Đurovski najavio je uspešan početak sezone za svoj tim i pobedu u duelu sa estonskom Levadijom. Zvezda u sredu počinje takmičenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a Đurovski smatra da je Zvezda kvalitetniji tim od Estonaca. "U sredu moramo izaći na teren sa pobedničkim mentalitetom i ja sam uveren u pobedu".

Đurovski je prokomentarisao i stanje terena na Marakani, o kojem su mediji dosta pisali u prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko dana.

Bio sam na terenu pre ove konferencije. Pala je kiša i mislim da će teren biti u optimalnom stanju. U svakom slučaju, kakav je za nas, takav je i za njih. Ako bude problema, mi ćemo ih osetiti više, jer očekujem da će se Levadija povući i da ćemo mi dominirati, pa bi dobar teren bio značajan za našu tečnu ps-igru. Ipak, optimista sam".

Trener "crveno-belih", može da računa na sve igrače, osim Frenklina Salasa, koji još uvek nije počeo da trenira punim intenzitetom posle povrede zarađene na pripremama.

Kompletan intervju sa Boškom Đurovskim pročitajte ovde.

Kapiten Zvezde Dejan Milovanović upozorio je da ne sme biti opuštanja.

Ova utakmica je za nas utakmica godine. Levadija je jedan odličan tim, neće biti nimalo lako, ali smo najvažniji mi. Spremni smo, što je najvažnije. Odlično smo radili na pripremama i u sredu nećemo dozvoliti iznenađenje. Pozivam navijače da nam i u ovom meču, kao i uvek do sada, budu dvanaesti igrač".

Za utakmicu je štampano 38 hiljada karata, a prvog dana prodato je tri hiljade.

Iz kluba su najavili pojačanu saradnju sa navijačima pred start u evropskim takmičenjima, da se ne bi dogodio incident, koji bi „crveno-bele" doveo pred Disciplinsku komisiju UEFA.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.