Đurovski: Pobeda za titulu ili samopouzdanje

Izvor: N1 televizija, 20.Maj.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurovski: Pobeda za titulu ili samopouzdanje

Pred Crvenom zvezdom je meč poslednjeg kola fudbalskog šampionata, a crveno-beli će na stadionu Rajko Mitić ugostiti Radnički iz Niša.

Pred poslednje kolo ništa u šampionatu još uvek nije potpuno rešeno. Partizanu je dovoljan bod u duelu protiv Mladosti iz Lučana.

U subotu je Boško Đurovski održao konferenciju za medije i najavio da Crvena zvezda, kao i uvek, ide na pobedu.

"Očekuje nas poslednja utakmica na našem stadionu i, naravno, idemo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na pobedu. Računamo da će nam pobeda, u zavisnosti od rezultata na stadionu Partizana, doneti ili šampionsku titulu ili stabilnost pre finala Kupa na njihovom stadionu", rekao je Đurovski.

"Nalazimo se u nezavidnoj situaciji, ali to je situacija u kojoj mora da se pokaže karakter i kvalitet. Takav pristup će nam mnogo pomoći pred finale koje nam mnogo znači. Radnički je dobra ekipa i očekujem otvorenu utakmicu", dodao je trener crveno-belih.

Đurovski smatra da je Crvena zvezda "dužna" navijačima pobedu za bodrenje tokom sezone, ali i da mlađi igrači zaslužuju priliku na meču sa Nišlijama.

"Oni su budućnost Crvene zvezde i ne vidim zašto ne bi dobili priliku. Svi su spremni sem Predraga Sikimića. Praviću rokade u zavisnosti od situacije i rezultata na stadionu Partizana", zaključio je Đurovski.

Duel Crvene zvezde i Radničkog igra se u nedelju od 18:30.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.