Đuro Zec najbolji igrač 27. kola SLS

Izvor: B92, 01.Jun.2020, 18:12

Đuro Zec najbolji igrač 27. kola SLS

Fudbaler TSC-a Đuro Zec najbolji je igrač 27. kola Linglong Superlige Srbije, objavljeno je na sajtu tog takmičenja.

TSC iz Bačke Topole je na svom terenu pobedio Javor sa 6:1, a strelac dva pogotka na tom meču bio je upravo Zec.

"Tokom čitavog susreta se odlično kretao i jako dobro sarađivao sa saigračima, a dobru igru krunisao je sa dva pogotka i asistencijom. Zbog svega toga u potpunosti je zaslužio epitet najboljeg aktera ove runde takmičenja", navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se na sajtu Superlige.

Đuro Zec igra na poziciji levog krila, a tokom karijere nastupao je za ČSK Čelarevo, Mladost iz Bačkog Jarka, Srem iz Sremske Mitrovice, Proleter iz Novog Sada, Donji Srem, Borac iz Čačka, Voždovac, Krupu i Napredak.

Tokom jesenje polusezone je u dresu Napredak upisao 19 nastupa, uz četiri postignuta pogotka, dok je ovog proleća zabeležio sedam nastupa za ekipu TSC-a, takođe uz četiri postignuta gola.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.