Izvor: Sportski Žurnal, 25.Dec.2010, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đuričić skratio na četrnaest

Mi­lan Đu­ri­čić, se­lek­tor mu­ške ka­det­ske re­pre­zen­ta­ci­je ob­ja­vio je ime­na 14 ka­de­ta ko­ji će se od po­ne­delj­ka pri­pre­ma­ti u Iva­nji­ci za kva­li­fi­ka­ci­je za Evrop­sko pr­ven­stvo 2011. go­di­ne u Har­ko­vu (od. 5. do 9. ja­nu­a­ra).
Sa pr­vo­bit­nog spi­ska od 22 igra­ča šef stru­ke ka­de­ta, „pre­cr­tao“ je osam ime­na a put sta­re ba­ze pu­tu­ju: Milan Đuričić, selektor muške kadetske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << reprezentacije objavio je imena 14 kadeta koji će se od ponedeljka pripremati u Ivanjici za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2011. godine u Harkovu (od. 5. do 9. januara). Sa prvobitnog spiska od 22 igrača šef struke kadeta, „precrtao“ je osam imena a put stare baze putuju:
Tehničari: Aleksa Brđović (Mladi radnik), Saša Popović (VGSK)
Korektori: Stefan Barna (NIS Vojvodina), Marko Popović (Partizan), Stefan Petrović (Crvena zvezda)
Blokeri: Aleksandar Okolić (Crvena zvezda), Aleksandar Blagojević (Radnički Kredi banka), Radovan Medenica (Partizan), Nikola Ćurčić (Putevi Ivanjica)
Primači: Uroš Kovačević (ACH Volej Bled), Mihajlo Stanković (NIS Vojvodina), Dimitrije Pantić (Mladi radnik), Siniša Žarković (Partizan)

Libero: Lazar Ilinčić (Putevi Ivanjica)
Najbolji kadeti Srbije u Ivanjici će boraviti do 3. januara, a put Ukrajine krenuće dan kasnije iz Beograda. Orlići će na kvalifikacionom turniru u Harkovu igrati u A grupi sa Ukrajinom, Mađarskom, Izraelom i Litvanijom. Plasman na Šampionat Starog kontinenta izboriće po dve prvoplasirane selekcije iz svih pet grupa.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.