Đuričić od naredne sezone u Benfiki

Izvor: Studio B, 03.Maj.2013, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đuričić od naredne sezone u Benfiki

Srpski fudbaler Filip Đuričić od naredne sezone nastupaće za portugalsku Benfiku, saopšteno je na sajtu holandskog kluba Hereven.

Đuričić je sa Herevenom imao još jednu godinu ugovora, ali je ipak pristao da pređe u Benfiku, koja će nastupati u finalu Lige Evrope.   

Srpski fudbaler u Hereven je prešao 2010. godine iz Radničkog iz Obrenovca, gde je i počeo svoju karijeru, a za holandsku ekipu postigao je 20 golova na 98 mečeva.   

Direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Herevena Johan Hansma rekao je da žali zbog odlaska Đuričića, ali da je to sjajno i za njega i za klub.   

"Kao navijači žalimo zbog odlaska, jer nam je pružio dosta lepih trenutaka, ali on je spreman za novi korak u karijeri i zato smo mu dozvolili da ide. Lepo je i za klub, kao i za njega što prelazi u  jedan tako veliki evropski klub", rekao je Hansma.   

Na zvaničnom sajtu kluba nisu objavljeni detalji ugovora.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.