Đuričić i Nastasić: Svi kao jedan

Izvor: B92, 04.Sep.2013, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đuričić i Nastasić: Svi kao jedan

Matija Nastasić i Filip Đuričić poručili su danas da je utakmica sa Hrvatskom prava prilika da sadašnja generacija dokaže koliko vredi.

Utakmica između Srbije i Hrvatske igra se u petak od 20.45 sati.

"Ne slažem se da njima ova utakmica znači više, ovo nam se možda dešava jednom u karijeri, imamo ogroman motiv da ostvarimo dobar rezultat i pokažemo koliko vredimo."

„Mi u svaku utakmicu ulazimo maksimalno skoncentrisani, isto tako i ovu sa Hrvatima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Šanse nam nisu velike, imamo devet bodova manje od njih, ali ulazimo sa željom da odigramo maksimalno i pobedimo", rekao je Nastasić na konferenciji za medije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Đuričić je pozvao navijače da podrže tim od prvog minuta, jer je meč sa Hrvatima ipak više od fudbala.

"Apelujem na navijače da nas podrže i da veruju u nas. Podrška nam je potrebna, ova utakmica je više od fudbala, moramo da pokažemo da smo ujedinjeni i da smo prava fudbalska zemlja i pobedimo. Ako budu nezadovoljni, neka to pokažu na kraju ili dan-dva posle", istakao je on.

Nastasić je dodao da se potpuno oporavio od povrede i da je spreman za utakmicu, koju kako je naveo, nikako nije želeo da propusti.

"Hrvatska ima izuzetnu reprezentaciju, možda u ovom trenutku nisu u najboljoj formi, ali pogled na tebelu kaže da moramo da ih respektujemo. Ipak, mi verujemo u sebe i maksimalmno spremno ulazimo u meč. Ne bih se složio da su u krizi, očekujem ih u pravom izdanju. Svi hrvatski napadači su sjajni, igraju u vrhunskim klubovima i nikog ne bih izdvajao, od svih preti opasnost", istakao je defanzivac Mančester Sitija.

I on je izrazio nadu da će stadion Crvene zvezde biti pun.

"Očekujem pun stadion i da ćemo imati sjajnu podršku, ovakve utakmice se ne igraju svaki dan. Ovo je trenutak kad treba da budemo složni, da mi na terenu i navijači na tribinama odradimo dobar posao i zajedno se radujemo", zaključio je Nastasić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đuričić i Nastasić: Svi kao jedan

Izvor: B92, 04.Sep.2013

Matija Nastasić i Filip Đuričić poručili su da je utakmica sa Hrvatskom prava prilika da sadašnja generacija dokaže koliko vredi...Utakmica između Srbije i Hrvatske igra se u petak od 20.45 sati..."Ne slažem se da njima ova utakmica znači više, ovo nam se možda dešava jednom u karijeri,...

Nastavak na B92...

Igrom da vratimo poverenje navijača

Izvor: RTS, 04.Sep.2013

Matija Nastasić i Filip Đuričić, srpski reprezentativni dvojac od koga se mnogo očekuje, ne samo na predstojećem meču, ističe da je utakmica protiv Hrvatske idealna prilika da sadašnja generacija pokaže koliko vredi. Luka Milivojević i Radosav Petrović iznad svega žele pobedu u meču "koji...

Nastavak na RTS...

Nastastić i Đuričić: Da budemo svi kao jedan

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Sep.2013

Srpski reprezentativci Matija Nastasić i Filip Đuričić poručili su da je utakmica sa Hrvatskom prava prilika da sadašnja generacija dokaže koliko vredi i vrati poverenje svih ljubitelja fudbala.. (FOTO: V. Marković). – Ne slažem se da njima ova utakmica znači više, ovo nam se možda dešava...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.