Izvor: MozzartSport.com, 14.Okt.2020, 23:52

Đuričić: Dva ispuštena boda neka budu škola

„Punom snagom na Škote“, poručuje vezista Orlova

Dobra partija Filipa Đuričića, dobra igre reprezentacije Srbije, ostali su nenagrađeni pobedom protiv Turske (2:2).

Imala je Srbija pobedu u ruci, prvu u ovom izdanju Lige nacija, međutim, na kraju je morala da se zadovolji bodom. Ako se zadovoljila...

Mislim da smo odigrali dobro. Nastavili smo u ritmu kao protiv Norveške, mada je ovaj protivnik bio za nijansu kvalitetniji. Imali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dobre prilike, imali smo 2:0 u rukama. Bilo je dobrih stvari, ali dva izgubljena boda moraju da nam posluže kao škola“, rekao je Đuričić za Sportklub posle meča.

Dobio je pohvale vezista Sasuola za izdanja u oktobarskom ciklusu utakmica, a ni on ne krije da je zadovoljan kakve je igre pružio u Oslu i Istanbulu.

Ovo je reprezentacija, pojedinac je manje bitan. Mislim da sam mogao i malo bolje da odigram, ali drago mi je što sam se nametnuo, to mi je i bio cilj kada sam se vratio u reprezentaciju. Idemo korak po korak, tek nam sledi najvažnije, punom snagom idemo na Škotsku“, podvukao je Filip Đuričić.

Finale baraža za EP između Srbije i Škotske igraće se 12. novembra u Beogradu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.