Đurić upozorava: Bez opuštanja protiv Češke

Izvor: B92, 12.Mar.2016, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić upozorava: Bez opuštanja protiv Češke

Selektor rukometašica Srbije Dragica Đurić rekla je da ekipa ne sme opušteno da uđe u meč sa Češkom u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

"Očekujem jako tešku utakmicu, jer sam stava da smo Čehinje iznenadili u Zlinu. One nisu pokazale sav svoj potencijal, pogotovo šuterski i sve će učiniti da nam se revanširaju. Naravno, mi spremamo svoj odgovor na sve to, nema opuštanja, priprema je najozbiljnija", rekla je Đurić za sajt RSS.

Đurić ističe da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njene izabranice dobile veliku dozu samopouzdanja posle trijumfa u Češkoj (30:25).

"Jako smo zadovoljni rezultatom. Utakmica je bila od izuzetne važnosti. Bodovi nam znače u borbi za plasman u Švedsku, ali i na planu samopouzdanja za budući rad".

Povratnica u nacionalni tim Sladjana Pop Lazić u prvi plan ističe atmosferu iz svlačionice.

"Uz pomoć naše publike u Kraljevu, Češka ne bi smela da nas iznenadi. Pristupićemo maksimalno ozbiljno. Napad je bio dug i strpljiv u Zlinu, a u revanšu moramo da poboljšamo odbranu. Na tome radimo", kaže članica francuskog Meca.

Srpske rukometašice nalaze se na prvom mestu grupe sa šest bodova, dva više od Češke, Ukrajina ima dva, a Italija je bez poena. Utakmica četvrtog kola kvalifikacija za EP izmedju Srbije i Češke igra se u nedelju od 18 sati u Kraljevu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ðurić: Biće teško protiv Češke

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2016

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Dragica Ðurić rekla je u subotu da ekipa ne sme opušteno da uđe u meč sa Češkom u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, posebno jer pobeda vodi na kontinentalni šampionat u Švedsku...- Očekujem jako tešku utakmicu, jer smatram da smo Čehinje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.